Ons Woman’Dō Centrum voor Gezinsplanning biedt een telefonisch en persoonlijk onthaal voor alle personen, koppels of gezinnen die een eerste contact of informatie nodig hebben of een vraag hebben. Ons onthaal is voor iedereen toegankelijk op woensdag van 8.30 tot 13.30 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Het onthaal is voor iedereen gratis en eventueel anoniem.

U kan hier vragen stellen over het emotionele, relationele en seksuele leven, een gratis morning-afterpil aanvragen, een urinezwangerschapstest doen, informatie en hulp krijgen bij vrijwillige zwangerschapsonderbreking of een afspraak maken met één van onze professionals. Het onthaal is ook een plaats waar mensen condooms kunnen krijgen en documentatie/flyers kunnen vinden over onderwerpen die verband houden met het emotionele en seksuele leven.

Over vrijwillige zwangerschapsonderbreking :

Wij voeren in ons centrum geen vrijwillige zwangerschapsonderbreking uit, maar geven wel voorlichting en ondersteuning. Meer informatie over het wettelijk kader en de procedures voor vrijwillige zwangerschapsonderbreking in België, alsook over de centra die vrijwillige zwangerschapsonderbreking uitvoeren, vindt u op de website van de Groupe d’Action des Centres Extra-Hospitaliers Pratiquant l’Avortement: www.gacehpa.be.